3 DECORURI TRADITIONALE DE CRACIUN

by admin
0 comment

Ce bine ar fi să ne putem decora casa la fiecare sărbătoare! Dar nu așa cu două-trei ornamente, ci cu zeci! Să creăm ambiente ce abundă de bucurie. Ah, tare frumos ar fi!

Dar, realist vorbim, ăsta nu e un lucru tocmai ușor. Nu doar din pricina bugetului, ci și a stocării în extra sezon. De Crăciun însă, ne putem ajuta de bradul cel voluminos, de ghirlandele din cetină și de tricotajele de sezon să umplem mai ușor spațiul. Dacă avem și un șemineu, cu atât mai bine se leagă povestea!

semineu

Sursă foto: Pinterest

Păturile și pernele decorative sunt întotdeauna o metodă bună de schimbare a aspectului unei încăperi. Iar dacă husele sunt personalizate cu modele sau cu mesaje specifice sezonului, e perfect.

amenajari de craciun

Sursă foto: simplyfreshvintage.com

Dacă preferați decorurile monocromatice, jucați-vă cu texturile! De Crăciun avem marele avantaj că putem face asocieri de tricotaje și blănuri. Nu-i așa că arată senzațional acest decor alb?

amenajari de craciun

Sursă foto: architectureartdesigns.com

Despre Crăciun, proiecte de sărbători și idei de cadouri vezi mai multe AICI.

Îți mai recomand trei materiale:

Idei de împachetare a cadourilor în funcție de personalitate

Ornamentele DIY pentru pomul de Crăciun

Sfat practic: Idei de organizare a ornamentelor de iarnă


Ți-a plăcut articolul despre decoruri tradiționale de Crăciun? Atunci distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies