3 comode pentru 3 stiluri diferite

by admin
0 comment

Când facem o vizită într-un magazin de mobilă, e bine să plecăm de acasă cu un plan conturat în minte. Pentru că altfel ne vor fugi ochii în toate părțile și vom obosi căutând fix lucrul după care am venit.

Să spunem că ați plecat să cumpărați o comodă. E o piesă de mobilier pe care o puteți integra ușor în orice fel de încăpere, pentru că are sertare de depozitare și, totodată, poate fi display-ul perfect pentru ornamente, lămpi, vaze, rame foto, tablouri. Ba chiar puteți așeza televizorul acolo.

Acum că știm după ce ne uităm, mergem în zona în care sunt expuse comodele în magazin și triem în funcție de stilul preferat.

#1 O comodă în stil modern

O comodă cu aspect lucios se potrivește la fel de bine și în living și pe hol, dar și în dormitor, la marginea patului.

modele de comode

Sursă foto: Staer.ro

#2 O comodă cu linii clasice

Dacă nu vreți să riscați prea mult, mergeți pe o piesă de mobilier cu linii clasice, care va putea fi folosită mulți ani, indiferent de schimbările de decor din casă. O comodă în culori neutre este o alegere sigură.

modele de comode

Sursă foto: Staer.ro

#3 O comodă ornamentală, potrivită chiar și pentru camera unei adolescente

modele de comode

Sursă foto: Staer.ro

Dacă vă plac piesele de mobilier sculpate și în linii curbe, puteți opta pentru o comodă cu un aspect ornamental evident. Ea poate deveni punctul focal al unei încăperi.

Iată și alte modele de comode găsite la Staer.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies