2 lucruri de care ai neaparat nevoie cand apare un copil

by admin
0 comment

Unele achiziții sunt de-a dreptul necesare când în familie apare un copil. Dacă ești la primul e foarte posibil să cumperi și lucruri care îți dai seama în timp că nu erau obligatorii. Dar asta se învață pe măsură ce capeți experiență.

camere copii bleu

Sursă foto: Pinterest

Totuși, orice proaspăt părinte știe că pentru nou-născutul său are nevoie de pătuț și de căruț. Fie că îi amenajezi propria cameră, fie că îl ții cu tine în dormitor, un pătuț tot trebuie să îi iei. Cele din lemn, dacă au și un baldachin deasupra, sunt de-a dreptul idilice. Cele din material textil însă sunt extrem de practice. Sunt modele care se strâng și le poți lua cu tine oriunde când pleci de acasă. Sunt modele care se transformă în țarc pentru ca cel mic sau cea mică să se joace în siguranță când va crește mai mare. Sunt modele care au inclusă și masa de înfășat și caruselul. E important să te uiți la toate opțiunile și accesoriile pe care le include, pentru a evita noi achiziții.

Și la cărucioare opțiunile sunt variate. De la sport, la pliabil, de la 2 în 1, la 3 în 1 (cu scoică și/sau landou). Dacă mă întrebi pe mine cea mai importantă calitate a unui cărucior este să fie ușor. E esențial să îl poți ridica și să îl poți manevra ușor. Nu spun că modelele acelea cu roți mari nu sunt frumoase. Arată de poveste. Dar când realizezi că ai de cărat constant din casă afară un obiect de peste 10 kg (plus copilul), îți cam trece orice chef. Așa că modelele de cărucioare sport mi se par cele mai potrivite.

După ce ai rezolvat cu pătuțul și căruțul începi să te uiți și la restul detaliilor: haine, lenjerii, prosoape, medicamente, creme și obiecte de îngrijire. Am auzit de la părinții cu experiență că nu trebuie să lipsească de la casa omului nici aspiratorul nazal. Înțeleg totuși că el este recomandat copiilor ceva mai mari, nu bebelușilor de doar câteva săptămâni. O variantă bună este aspiratorul nazal electric, este silențios, nu sperie îl sperie pe cel mic sau pe cea mică și are o putere de absorbție mai mare decât cea a pompițelor.

Dacă acest articol ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies