14 SEPTEMBRIE, ZIUA NATIONALA A FEMEILOR PE TOC

by admin
0 comment
Am  uitat să mergem pe tocuri? Se pare că da! Privesc pe stradă și văd tot mai puține femei etalând stiletto ziua în amiaza mare. Și eu sunt una dintre ele de multe ori… Să fie oare o chestiune de comoditate sau de schimbare de trend? Deși ultima treabă, cu trendul îmi pare imposibilă. Pantofii cu toc vor fi mereu la modă! La fel cum Chanel va fi totdeauna Chanel! Atunci ce s-a întâmplat?

Am pretenția că pe măsură ce avansez în vârstă îmi rafinez stilul. Deci pantofii cu toc ar trebui să fie acolo, tot mai mulți, mai eleganți, mai diferiți! Și nu zic că nu sunt, că am un soț care îi poate număra numaidecât. Și nu doar că îi numără, evaluează și investiția! 🙂 Nu e cu supărare, că unde e iubire, e și înțelegere față de mofturile fiecăruia, dar într-un fel mi-e ciudă pe mine că nu reușesc să îi port mai des.

O știți pe Carry Bradshaw, din Sex and the City, cu pasiunea ei nebună pentru pantofi? Ei, nu sunt chiar așa, dar potențial zace în mine :).

Ziua Națională a Femeilor #PeToc

Sursă foto: Google Images

Ziua Națională a Femeilor #PeToc

Sursă foto: Google Images

Și stând și privind așa în sinea mea, am realizat că am nevoie de o acțiune mobilizatoare. Iar atunci când te gândești intens la ceva, atragi acel ceva! Așa se face că zilele trecute am găsit în inbox un email de la FashionUp, care mă anunța că pe 14 septembrie sărbătorim împreună Ziua Națională a Femeilor #PeToc! În mesaj m-au îndemnat să îmi spun părerea despre tocuri și să încurajez reprezentantele sexului frumos să le poarte și ele cât mai des! O încurajare de care vă spuneam, aveam și eu nevoie.

Așa că am stat un pic și m-am gândit de ce ar trebui să facem asta și am pus cap la cap o listă cu aspecte PRO pantofi cu toc:

#1 Pentru că pari mai slabă (și cine spune că nu își dorește asta, minte!) 🙂

#2 Pentru că postura corpului este mai frumoasă când porți tocuri.

#3 Pentru că tocurile înseamnă feminitate, eleganță.

#4 Pentru că o pereche de pantofi frumoși scot din anonimat orice ținută.

Ziua Națională a Femeilor #PeToc

Sursă foto: Pinterest

#5  Pentru că o femeie modernă trebuie să aibă în garderoba ei pantofi cu toc pentru orice ocazie.

#6 Pentru că tocurile merg foarte bine chiar și la o ținută lejeră.

Ziua Națională a Femeilor #PeToc

Sursă foto: Pinterest

#7 Pentru că pantofii cu toc nu sunt în mod automat incomozi.

#8 Pentru că geanta are și ea nevoie de un #BFF (Best Friends Forever).

Ziua Națională a Femeilor #PeToc

Sursă foto: Pinterest

Și m-am oprit la 8, care este numărul meu norocos! Dacă vreți să continuați lista, o puteți face în secțiunea de comentarii de sub articol.

Acum această postare are și o mică parte ascunsă (pe care o dezvălui imediat, pentru că între prieteni nu există secrete). 🙂 Echipa #FashionUp desemnează de Ziua Națională a Femeilor #PeToc (adică pe 14 septembrie) o câștigătoare din rândul jurnalistelor online și a bloggărițelor care au scris despre campanie. Marele premiu: 12 perechi de pantofi!!!

Ziua Națională a Femeilor #PeToc

Sursă foto: FashionUp

Să vă spun sincer, am acceptat provocarea nu doar pentru plăcerea mea, ci și pentru grija față de bugetul familiei și al soțului, în particular. Știți vorba aia ”Banii mei sunt banii mei, banii tăi sunt banii noștri!” 🙂 Dar premii sunt pentru toate fetele cochete, care pot beneficia de reduceri semnificative la toate modelele de pe site, fix în ziua de 14, fix 24 de ore. Dacă ești ”prinsă” pe stradă de echipa FashionUp purtând o pereche de pantofi cu toc, în data cu pricina, poți primi un premiu special!

Provocarea #Back2Toc a fost lansată pe 1 septembrie și se desfășoară până pe 13, celebrând în tot acest timp eleganța femeilor care poartă pantofi cu toc. În acest interval, pe pagina de Facebook a retailerului au loc concursuri zilnice, iar norocoasele se aleg cu câte o pereche de încălțări din oferta FashionUp.

Ziua Națională a Femeilor #PeToc

Sursă foto: FashionUp

Concluzionând, cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!

So #back2toc fetelor și mult noroc la premii!

2015-09-14_15_14_10

#fashionup, #petoc, #back2toc

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies