14 ani de Praktiker se aniverseaza cu premii si cu reduceri

by admin
0 comment

Nu avem nevoie de ocazii speciale pentru a ne răsfăța și a ne bucura sufletul, pentru că fiecare zi este specială în felul ei. Însă aniversările ori acele date care înseamnă ceva – pentru noi și pentru alții – chiar nu pot fi ignorate când ne uităm în calendar! Cum să nu îți împlinești o dorință veche și arzătoare tocmai de ziua ta? Sau cum să nu cumperi un ornament nou la fiecare Crăciun? Așa-i că nu îți vine? Și parcă nu îți vine nici să treci pe lângă un magazin pe ale cărui geamuri sunt lipite anunțuri cu reduceri și premii speciale.

Dacă ești pasionat(ă) de DIY (Do-It-Yourself) și de proiecte pentru casă și grădină mai mult ca sigur nu vei trece indiferent(ă) pe lângă un magazin Praktiker acum în plină campanie de aniversare a 14 ani de activitate pe piața de bricolaj din România. În primul rând pentru că știi că sunt reduceri la o mulțime de produse care ți-ar putea crește confortul locuirii ori te-ar ajuta în proiecte ample de construcții și renovare și în al doilea rând pentru că marele premiu, o Kia Cee’d, tronează la intrare (așa, ca cireașa de pe tort!). Sună tentant, nu?

concurs Praktiker

Sursă foto: Praktiker România

Și cum fiecare lucru nou ne completează universul și ne face să ne simțim mai bine de fiecare dată când îl privim sau îl folosim, de ce nu am profita și acum de ocazie pentru a aduce ceva diferit în decorul casei ori pentru a dărui unei persoane dragi un cadou mult așteptat? Va fi acel #plus1 plin de inspirație. 🙂

Ei au câștigat deja câte un voucher de cumpărături!

Dacă mașina nu pot să ți-o ofer eu, mă bucur să anunț că Tina Pisăliță și Gheorghe Neagoie primesc din partea Praktiker România, prin intermediul blogului meu, câte un voucher valoric de 150 lei, pe care să îl folosească la cumpărături online pe recent lansata platformă a retailerului (acest #plus1 al brandului despre care ți-am povestit mai multe AICI), până pe data de 6 septembrie 2016.

Concurs Praktiker_vouchere150

Chiar dacă nu ești unul dintre cei doi câștigători de azi, la fiecare vizită în oricare din magazinele Praktiker ce s-a încheiat cu cumpărături de minim 150 lei sau la comenzi online de aceeași valoare, primești un cupon răzuibil ce îți poate aduce 500 lei. Pe lângă mașină, reduceri și vouchere, retailerul DIY mai oferă clienților săi și șansa de a câștiga vacanțe în Italia.

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil AICI, iar concursul cu premii în vouchere l-am anunțat în acest articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies