101 ACTIVITATI PENTRU COPII [PARTEA I]

by admin
0 comment

Nu aveți timp să scoateți copiii la joacă sau vremea de afară nu vă permite? DIY Bazaar vă prezintă 101 idei de petrecere a timpului liber alături de cei mici. Nu pe toate dintr-un foc, ci câte zece în serie. Plus una bonus la final. Sfaturile le-am găsit pe www.sixsistersstuff.com, dar le-am completat în stilul nostru.

1. Organizați un picnic chiar în mijlocul casei. Știm că sună neobișnuit, dar pentru copii va părea un lucru senzațional, pe care îl vor povesti cu siguranță prietenilor lor de joacă.

2. Construiți un cort din pături sau cearșafuri. Cum? Rezemându-le de spătarele a două scaune. Copii se vor distra pe cinste în micuța lor casă. Am încercat și funcționează!

3. Confecționați păpuși din șosete. Coaseți doi nasturi pe post de ochi și un petic de material pe post de gură și gata păpușa. O reprezentație de teatru binedispune pe oricine.

4. Pictați cu ingrediente culinare. Să zicem că vreți să le preparați micuților o budincă, dar ei sunt puși pe joacă. Reușiți să rezolvați cu brio ambele situații lăsându-și să-și bage degetele în castron și să le lipească apoi pe o foaie din blocul de desen.

5. Folosiți formele de făcut biscuiți sau saleuri pentru a tăia plastilina. Dacă au și formă de animăluțe, cu atât mai bine. Va fi și mai distractiv.

6. Dați o petrecere fără a avea un motiv. Vă mai amintiți de vremurile când mergeați la aniversările prietenilor dumneavoastră? Câte zile de naștere nu am făcut în sufrageria părinților, câte povești de-o viață am adunat…Așa că nu vă sfiiți gândindu-vă că locul nu este cel mai festiv.

7. Organizați o petrecere cu ceai. Fierbeți un ibric mare de ceai cu arome îmbietoare și invitați-vă copiii să îl servească. Se vor simți tratați regește, iar costul consumației este ușor de suportat chiar și de ei.

8. Citiți poezii și povești pentru copii. Cei mici se dau în vând după astfel de activități culturale.

9. Faceți un șotron direct pe parchet sau pe gresie. Nu aveți nevoie decât de bandă adeviză pentru a face pătrățelele.

10. Faceți-vă unghiile împreună cu fetița dumneavoastră. Știți foarte bine cât de mult îi place să fie cochetă. Se va simți ca o mică domnișoară când manichiura va fi gata.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies