101 ACTIVITATI PENTRU COPII [PARTEA A X-A]

by admin
0 comment
Am ajuns la final! Astăzi vă prezentăm ultimele zece idei de petrecere a timpului liber împreună cu copiii dumneavoastră. Bonus, pentru că ne-ați fost alături pentru zece serii complete, încă un proiect creativ pe care îl puteți pune în practică oricând cu cei mici.

91. Jucați-vă de-a doctorul. Schimbați rolurile ca să fie cât mai distractiv.

92. Mumia!!! Luați câteva role de hârtie igienică și înveliți-l din cap până în picioare pe unul din membrii familiei. Sau poate pe mai mulți!

93. Jucați-vă de-a pompierii. Este o activitate extrem de educativă pentru copii. Prin joc pot învăța cum să facă față unui incendiu.

94. Mingea în găleată! Goliți coșul de gunoi, poziționați-l la 2-3 metri de linia de start și aruncați cu mingii în el. Sau cu bulgări din șosete. Dacă vă place apa și nu vă deranjează că udați gresia sau parchetul din casă, umpleți găleata și dați drumul la joc.

95. Faceți o felicitare plină de dragoste. Cum? Dați fetițele cu ruj, apoi imprimați-le conturul buzelor pe o bucată de hârtie cartonată.

96. Citiți o carte și apoi puneți-o în scenă. Lăsați-i pe copii să aleagă povestea, rolurile și costumele!

97. Amenajați o pistă de bowling. Dacă nu aveți un set de popice de plastic, puteți folosi câteva sticle goale și un gem de ață.

98. Umpleți chiuveta de la bucătărie cu apă, turnați detergent de vase și la treabă! Cănile, farfuriile și tacâmurile au nevoie oricând de un luciu nou.

99. Jucați-vă de-a mersul la piață. Scoateți proviziile din cămară și începeți târguiala.

100. Faceți o baie pe cinste. Umpleți cada cu spumă, adăugați câteva jucării plutitoare și la baie cu piticii!

101. Toată lumea face treabă! Copiii nu se dau în vânt să facă ordine în propria cameră sau să ajute la treburile gospodărești. Cu toate acestea este foarte important să se responsabilizeze încă de mici. Pentru a-i stimula, organizați un concurs: cea mai curată cameră va fi premiată!

Dacă vreți să citiți și alte idei creative de petrecere a timpului liber împreună cu cei mici, chiar în propria casă, puteți reciti aici parte Ipartea a II-apartea a III-apartea a IV-apartea a V-apartea a VI-apartea a VII-apartea a VIII-a și partea a IX-a din seria de 101 activități dedicate copiilor și părinților.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies