101 ACTIVITATI PENTRU COPII [PARTEA A VIII-A]

by admin
0 comment

Continuăm joaca! Încă 10 idei de activități și proiecte pentru copii și părinți. Numărăm de la 71 la 80 și continuăm în alte articole până la 101. Ia vezi ce jocuri poți să joci și ce lucruri poți să faci cu și pentru copilul tău chiar acasă atunci când vremea nu este tocmai prietenoasă. 

71. Citiți-le povestea preferată. Își vor aminti toată viață de aceste momente.

72. Începeți un jurnal. Învățați-vă copiii să fie organizați, determinându-i să scrie în fiecare zi lucrurile pe care le-au făcut, le-au trăit. Peste ani vor zâmbi recitind.

73. Confecționați o ”capsulă a timpului” cu obiectele lor preferate. Conservați într-o cutie sau într-un cufăr haine de când erau bebeluși, desene sau lucruri confecționate de cei mici. Sunt amintiri de care se vor bucura toată viața.

74. Faceți felicitări personalizate. Sigur se apropie un eveniment important în familie, așa că o felicitare handmade este întotdeauna ceva ce trebuie să aveți la îndemână.

75. Manufacturați o marionetă. Puțină hârtie, o panglică și o bucată de material ar trebuie să vă ajungă.

76. Puneți-i pe copii să facă desertul. Dați-le ingredientele, ustensilele și la treabă!!!

77. Faceți planurile pentru următoarea vacanță. Cei mici se vor gândi deja ce vor pune în valiză și ce jucării vor dori să ia cu ei.

78. Învățați-i să coasă. Puteți începe cu câțiva nasturi colorați. Cromatica atractivă îi va stimula.

79. Redecorați-le camerele. Se vor implica activ în întregul proces, având în vedere că sunt beneficiari direcți.

80. Faceți un clip video în tip ce micuții își etalează talentele. Nu aveți nevoie decât de un smartphone.

Puteți reciti aici parte Ipartea a II-apartea a III-apartea a IV-apartea a V-apartea a VI-a și partea a VII-a din seria de 101 activități dedicate copiilor și părinților.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies