101 ACTIVITATI PENTRU COPII [PARTEA A VII-A]

by admin
0 comment
Continuăm numărătoarea de la 61 la 70! Iată ce alte jocuri și proiecte puteți încerca acasă împreună cu micuții dumneavoastră.

61. Confecționați un costum de super-erou. Puteți face o pelerină dintr-un cearșaf vechi, un coif din hârtie de ziar sau o mască din cartonul de la cutia de cereale.

62. Muntele de perne. Adunați toate pernele din casă și puneți-le unele peste altele, apoi săriți în ele, peste ele, printre ele…Orice variantă ați alege, distracția este garantată!

63. Liber la șifonierul părinților. Lăsați-i pe cei mici să își aleagă ce articole vestimentare doresc din dulapul dumneavoastră. Vor fi foarte încântați să se joace printre haine și să pretindă că sunt oameni mari.

64. Plănuiți o ieșire în oraș. În calitate de organizator, copilul dumneavoastră va fi foarte mândru că poate pune la cale ceva atât de special.

65. Jucați-vă cu crema de ras. Fie vă prefaceți că vă bărbieriți, fie vă faceți câte o barbă stufoasă ce l-ar putea face invidios chiar și pe Moș Crăciun.

66. Scrieți o carte de povești. Textul și ilustrația vor da frâu creativității celor mici și celor mari. Nu vă trebuie decât un caiet și câteva creioane colorate.

67. Faceți un circuit din hârtie igienică. La ce îl veți folosi? La o cursă de atletism, la o întrecere cu mașinuțe sau la orice alt joc pe care îl puteți inventa.

68. Uitați-vă la filmările din vacanță sau de la diferite evenimente. Veți zâmbi amintindu-vă și mai ales comentând fiecare moment în parte.

69. Faceți ciocolată de casă. Nu vă trebuie decât cacao, unt, apă, zahăr și lapte.

70. Construiți avioane din hârtie. Casa va deveni imediat un aeroport în miniatură.

Puteți reciti aici parte Ipartea a II-apartea a III-apartea a IV-apartea a V-a și partea a VI-a din seria de 101 activități dedicate copiilor și părinților.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies