101 ACTIVITATI PENTRU COPII [PARTEA A VI-A]

by admin
0 comment
Astăzi, încă zece noi idei de proiecte și jocuri pentru copii.

51. Confecționați păpuși din hârtie. Fie că folosiți mai multe șervețele de masă, fie că decupați o siluetă dintr-o hârtie cartonată, oricum ați proceda efectul va fi unul singur: distracție în toată regula!

52. Scrieți scrisori bunicilor. Cei mici își vor putea manifesta astfel afecțiunea, iar bunicii vor fi foarte fericiți, ca de fiecare dată când își au alături nepoții și copiii.

53. Jucați-vă cu magneți. Dacă aveți o colecție pe frigider, profitați de energia copiilor pentru a-i reașeza, dar nu oricum, ci încercând să construiți un scenariu. Pentru ce? Pentru o poveste! Îi antrenați astfel copilului dumneavoastră stilul liber de a vorbi.

54. Realizați un calendar atipic pentru luna în curs. Fie puneți poze de familie în dreptul fiecărei zile, fie îi lăsați pe cei mici să deseneze orice le trece prin minte.

55. Confecționați o coroană de regină sau de rege, apoi supuneți-vă poruncilor monarhului.

56. Faceți-vă unghiile cu model. Nu doar o simplă manichiură, ci una cu puncte, linii sau ce mai știți să desenați cu pensula de ojă.

57. Expediați poze amuzante membrilor familie. Pot fi de la propriile evenimentele sau găsite pe internet, nu cotează foarte tare, important este să fie amuzante.

58. Construiți diverse obiecte din cutii de carton. De Halloween noi am făcut o fantomă prietenoasă și un dovleac 2D. Puteți face orice vă trece prin minte, o mașină, un cort sau un avion.

59. Jucați-vă de-a semaforul. În felul acesta îi veți învăța pe copii regulile de traversare ale străzi.

60. Decorați o cameră cu hârtie igienică. Faceți buchete de flori, ghirlande sau bulgări de zăpadă!

V-au mai venit și alte idei citind aceste rânduri? Puneți-le în aplicare!

Puteți reciti aici parte I, partea a II-a, partea a III-a, partea a IV-a și partea a V-a din seria de 101 activități dedicate copiilor și părinților.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies