101 ACTIVITATI PENTRU COPII [PARTEA A V-A]

by admin
0 comment
Ce mai puteți face cu copii după program sau la sfârșit de săptămână? DIY Bazaar vă mai vinde 10 noi ponturi. Nu uitați să recitiți și partea I, partea a II-a, partea a III-a și partea a IV-a cu activități destinate micuților.

41. Compuneți o melodie nouă. Nu trebuie să fiți un mare talent sau să aveți un auz absolut pentru asta. Jucați-vă cu cuvintele, mai ales cu cele care îi amuză pe copiii dumneavoastră.

42. Faceți un desen cu creionul, scrieți numere pe întregul său contur, apoi ștergeți liniile și încurajați-i pe copii să unească cifră cu cifră. Ei nu trebuie să știe ce ați desenat pe hârtie. Bucuria vine din surpriza descoperirii!

43. Faceți mâncare împreună. Puneți-i pe cei mici să spele legumele sau să adune la un loc toate ingredientele necesare pentru prepararea rețetei preferate. Vor fi încântați să fie ajutor de bucătar.

44. Confecționați un colier. Folosiți mărgele, șnururi sau ce mai aveți prin casă. Puteți încerca și colierul din nasturi vechi pe care DIY Bazaar vi l-a prezentat într-un articol anterior.

45. Faceți decupaje din hârtie. Orice vă vine prin minte, puneți în practică.

46. Alcătuiți un calendar pentru a număra mai ușor zilele rămase până la cea mai apropiată sărbătoare. Cu fiecare filă ruptă, copiii vor ști că momentul cadourilor este mai aproape.

47. Lipiți pe hârtie diverse lucruri. Fiți creativi! Pot fi funde, nasturi, frunze sau chiar fidea ori fructe confiate.

48. Organizați un concurs de talente. Regula este simplă, fiecare membru al familiei trebuie să îi impresioneze pe ceilalți făcând ce știe mai bine (să cânte, să danseze, să spună poezii…). Nu uitați de câștigător!

49. Aruncați cu pietricele, nasturi sau nuci la țintă. Nu într-una fixată pe perete, ci într-un borcan pus la câțiva metri distanță de linia de start.

50. Faceți o sculptură din lut, lăsați-o să se usuce și apoi pictați-o. Veți îmbogăți astfel galeria de artă a familiei.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies