101 ACTIVITATI PENTRU COPII [PARTEA A III-A]

by admin
0 comment

După partea I și partea a II-a urmează în mod firesc partea a III-a a activităților destinate copiilor pe care le puteți desfășura acasă, indiferent de oră sau de vremea de afară.

21. Uitați-vă la un film și mâncați floricele. Comentați împreună scenele și acțiunea. Vă veți amuza copios.

22. Organizați o cursă a comorilor. Ascundeți prin casă câteva obiecte, apoi desenați o hartă și o listă cu indicii după care să se ghideze cei mici.

23. Coaceți prăjituri. Nu-i așa că este o idee de-a dreptul delicioasă?

24. Organizați o defilare de modă. Combinați în cel mai original mod cu putință hainele din garderobă și împrumutați articole de la unii la alții. Fetițelor vor fi peste măsură de încântate de pantofii și margelele mamei, iar băiețeii de cravata tatălui. Iar dacă dumneavoastră veți împrumuta ceva din șifonierul celor mici distracția va fi pe cinste.

25. Confecționați pălării din hârtie. Vă mai amintiți de coifurile făcute din ziar? Nu-i așa că erau amuzante?

26. Pregătiți o gustare delicioasă. Fie că vă inspirați din retețele de pe site-ul nostru, fie căutați altceva nou, mâncarea cu aspect nostim va fi pe placul tuturor.

27. Organizați o cursă cu obstacole.  Folosiți-vă de scaune, mese sau fotolii pentru a crea un circuit.

28. Jucați-vă de-a v-ați ascunselea. Cine nu e gata…

29. Bateți-vă cu șosete. Faceți-le gem și imaginați-vă că sunt niște bulgări de zăpadă.

30. Construiți o cazemată din cutii de carton și bandă adezivă. Taberele inamice își vor măsura mai bine forțele dintr-o asemenea fortăreață.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies