101 ACTIVITATI PENTRU COPII [PARTEA A II-A]

by admin
0 comment

Din seria 101 activități pentru copii, DIY Bazaar vă prezintă în continuare alte zece idei inedite de petrecere a timpului liber în confortul casei dumneavoastră. Prima parte o puteți citi chiar aici.

11. Jucați-vă de-a școala. De data aceasta lăsați copiii să își asume rolul profesorului. S-ar putea să fiți uimiți de câte lucruri interesante vă vor învăța.

12. Faceți un caiet de decupaje. Lasați-i pe cei mici să aleagă câte o poză cu obiecte sau ființe ale căror nume încep cu fiecare literă a alfabetului, apoi lipiți-o în dreptul acesteia. Puteți alegeți orice altă temă. Caietul poate fi un dar de suflet pentru bunici.

13. Uitați-vă la albumele foto din călătorii sau de la diferite evenimente. Vă veți bucura cu toții de amintirile frumoase din acele zile.

14. Faceți un film de familie. Astăzi sunt disponibile o multitudine de softuri extrem de intuitive pe care le puteți folosi. Puteți încerca Windows Movie Maker, pentru PC sau iMovies, pentru Mac.

15. Pictați. Un set de acuarele, câteva pensule și un bloc de desen vă pot ține ocupați o după-amiază întreagă. Talentul nu este necesar, însă satisfacția pentru timpul petrecut cu copiii este obligatorie.

16. Jucați-vă cu păpușile. Coafați-le, schimbați-le ținutele, creați cât mai multe scenarii imaginare pentru a îi binedispune pe micuți.

17. Faceți mașinuțe din cutii de chibrituri. Sau cel puțin imaginați-vă că asta sunt. În felul acesta veți stimula spiritul de competiție din familia dumneavoastră.

18. Jucați diverse jocuri de familie. Piticot, Monopoly, Puzzle, orice considerați că este mai distractiv.

19. Desenați cu creioane. Învătați-i paletele de culori, combinațiile care se pot face cu acestea. Va fi un fel de chroma terapie, dar adaptată oamenilor mici.

20. Confecționați păpuși din pungi de hârtie. Fie le desenați cu creioane colorare sau cu acuarele chipurile, fie le decupați cu foarfeca. Orice tehnică ați folosi, rezultatul va fi același: copiii se vor simți excelent în compania dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies