10 SFATURI PENTRU UNGHII MAI SANATOASE SI MAI ALBE

by admin
0 comment

Dacă vi s-au îngălbenit unghiile, vi se exfoliază sau se rup, încercați măcar una dintre cele zece soluții de revitalizare de mai jos. Leacurile este foarte posibil să le aveți deja în casă, deci costurile pentru aceste tratamente sunt zero!

#whitenails #healthynails #nailtreatment #diynailtreatment #doityourself #diybazaar

Sursa: Google Images

#1 Suc de lămâie

Tăiați o lămâie în două și stoarceți zeama dintr-o jumătate. Apoi aplicați câteva picături pe fiecare unghie în parte. Așteptați să se usuce, apoi hidratați pielea cu o cremă de mâini. Zeama de lămâie este foarte bună și pentru cuticule, făcându-le să crească mai greu. Deci vă veți face manichiura mai rar!

#2 Bicarbonat de sodiu

Într-un castron, amestecați bicarbonatul de sodiu cu zeamă de lămâie până obțineți o pastă. Puneți pasta pe o periuță de dinți, apoi frecați fiecare unghie în parte. Așteptați 3-5 minute până când înlăturați mixtura de pe unghii. Procedura are rezultate bune pentru cei care doresc să își albească unghiile.

#3 Oțet

Pe o bucată de vată, turnați câteva picături de oțet și frecați fiecare unghie în parte. Ajută la înlăturarea petelor galbene.

#4 Apa oxigenată

Tot pentru a scăpa de petele galbene de pe unghii, amestecați într-un bol o pătrime apă oxigenată și trei pătrimi apă plată. În soluția obținută, țineți mâinile circa 10 minute.

#5 Pastă de dinți cu efect de albire

Aplicați pe fiecare unghie pastă de dinți cu efect de albire și frecați-o cu o periuță de dinți. Și ea ajută la îndepărtarea petelor galbene și conferă mai mult luciu unghiilor.

#6 Apă de gură

Făcută pentru a curăța și albi dantura, apa de gură este suficient de bună pentru a trata și unghiile bolnave. Așa că turnați într-un bol și țineți unghiile înmuiate 5-10 minute.

#7 Uleiuri esențiale

Puneți câteva picături de ulei esențial – preferabil cu conținut de lămâie – într-un bol cu apă și scufundați-vă degetele în el preț de câteva minute. Este foarte hrănitor pentru unghii.

#8 Acetonă

Nu uitați ca de fiecare dată când ștergeți oja de pe unghii, să o faceți cât puteți de bine, cu ajutorul unui bulgăre de vată și a câtorva stropi de acetonă.

#9 Pilă multifuncțională

Frecați fiecare unghie cu pila de lustruit câteva secunde. Începeți cu partea specială pentru înlăturarea asperităților și a petelor, apoi continuați cu cea pentru luciu. Nu insistați foarte mult cu pila cu granulație mare pe unghie. O va distruge și mai tare.

#10 Creion alb pentru manichiură franțuzească

Disponibile în seturile pentru manichiura french, dar și separat, creioanele albe acoperă destul de bine petele. Ele reprezintă o soluție rapidă, dar de moment.

 Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies