10 NOI PRODUSE PENTRU CURTI SI GRADINI DE LA SYMMETRICA

by admin
0 comment

Symmetrica, lider local pe piața de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, îşi lărgeşte portofoliul de produse cu soluţii potrivite atât pentru clienţii din mediul rezidenţial, cât şi pentru cei care caută elemente pentru infrastructură.

pavele gradina

Sursă foto: Symmetrica

Astfel, în 2016 sunt propuse pavele și borduri cu texturi granulate, cu elemente rustice, dar și cu aspect natural. Prin noile produse, compania preconizează că se va putea adresa unei palete mai ample de proiecte, de la locuinţe private şi până la hoteluri și pensiuni.

pavele gradina

Sursă foto: Symmetrica

Naturalețea este cuvântul cheie

Plăcile cu aspect de piatră naturală sunt recomandate pentru orice tip de grădină în care se doreşte menţinerea unui aer autentic. Ele sunt ideale şi pentru placarea gardurilor, a jardinierelor sau a soclului casei, putând fi folosite chiar și pentru placarea pereţilor interiori.

”Ambele game, atât Symmetrica Select, cât şi Symmetrica pentru Grădină au fost lansate în 2015  şi impresionează prin rafinament şi inovaţie, fiind formate din produse premium, special create pentru amenajări de durată. În plus, toate produsele beneficiază de Aqua Protect, un sistem special dezvoltat de Symmetrica, ce asigură protecţia pavelelor împotriva fenomenului de îngheţ-dezgheţ şi asigură o durată de viaţă mai lungă a produselor, la peste 25 de ani.” – Sebastian Bobu, director executiv Symmetrica

pavele gradina

Sursă foto: Symmetrica

Poate v-ar mai interesa să citiți și:

3 sfaturi pentru reinventarea spațiului din grădină

Sfat practic: Alegerea pavelelor pentru grădină

Cum creezi o oază de relaxare în grădină


Mai multe idei de amenajare a spațiilor exterioare găsiți AICI. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies