10 IDEI DE AMENAJARE A BIROULUI DE ACASA

by admin
0 comment

Dacă aveți o profesie liberală sau după orele de program aveți nevoie de un spațiu al dumneavoastră în care să vă puteți relaxa și totodată crea, un birou este tot ceea ce vă trebuie.

Dar nu vă imaginați unul searbăd și lipsit de personalitate precum cele pe care le avem cu toții la serviciu. Imaginați-vi-l în culori, cu flori și accesorii drăguțe ce împodobesc locul. O lampă într-un colț de masă, un ghiveci pe celălalt, o pernă cu portocaliu, verde crud și turcoaz sprijinită la spate, iar de sub birou, un taburet își face loc pentru a ne odihni picioarele pe el…Dar destul cu visarea, să trecem la fapte! Iată 10 idei de decorare a micuțului birou de casă, ce vă poarte inspira și determina să vă creați un astfel de spațiu cât mai curând în casele dumneavoastră.

#birou #mic #home #office #diy #homedecor #interiordesign #amenajariinterioare #sfaturiamenajare #diybazaar

Sursă foto: Pinterest

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies