1 AN DE BRICO DEPOT

by admin
0 comment
La jumătatea lunii martie s-a împlinit un an de când Brico Depot, parte a grupului Kingfisher, a deschis primele sale magazine de pe piața din România (Orhideea și Pantelimon). La inaugurarea depozitului din Pantelimon am participat și noi, iar dacă doriți să vedeți mai multe imagini de la eveniment apăsați AICI.
Brico Depot Baneasa

Sursă foto: Brico Depot

De atunci și până în prezent, retailerul a rebranduit 14 din cele 15 unități achiziționate de la Bricostore. La intrarea pe piața locală, reprezentanții Brico Depot anunțau că vor să ajungă la 50 de unități în decursul mai multor ani.

Patrick Papot

Sursă foto: Brico Depot

Suntem aproape de finalizarea tuturor unităților achiziționate anul trecut. După un an intens, desfășurat într-un ritm de muncă alert, în care fiecare angajat și colaborator și-a adus contribuția personală, am reușit să tăiem panglica a 14 unităţi Brico Depot situate în Capitală şi în ţară. Este o experienţă unică! Suntem cu  adevărat mândri că am reuşit să implementăm un concept nou şi inovator, dar şi un vocabular specific profesioniştilor în bricolaj, într-o perioadă atât de scurtă, a declarat Patrick Papot, director general delegat Brico Depot.

2014 a fost un an în forță, după deschiderea celor două depozite din București, au urmat și mai multe în provincie.

Pe 17 octombrie, într-o singura zi, am inaugurat șase depozite, în urma unui proces de transformare care a durat mai puțin de doua luni, a mai spus Papot.

Pe 13 martie 2015, retalierul a mai deschis alte a șase depozite noi în Constanţa, Călăraşi, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Suceava şi Focşani. Noutatea pe care acest val de transformări o aduce este faptul că depozitele au rămas deschise pe toată durata lucrărilor de reamenjare, cu scopul de  a facilita continuitate și eficiență clienților care sunt în căutarea unor soluţii pentru proiectul lor de construcţie, dar și pentru a le oferi posibilitatea de a-și face cumpărăturile într-un ambient favorabil.

UTIL: Iată lista completă a magazinelor deținute de compania britanică Kingfisher în România: trei în București – Pantelimon, Orhideea și Chiajna și 11 în țară: Ploiești, Pitești, Brașov, Arad, Oradea, Suceava, Focșani, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Călărași și Constanța.

Sursa: DIY Bazaar

Sursa: DIY Bazaar

Conceptul Brico Depot se adresează atât clienților profesioniști, cât și amatorilor în bricolaj. Cu toate acestea, clientul frecvent Brico Depot deține o experiență peste media bricoleur-ului obișnuit.

Traseul în depozite este organizat în jurul a trei poli importanţi: materiale de construcții şi renovare, amenajări interioare şi unelte necesare pentru realizarea lucrărilor.

Mai multe știri despre Brico Depot puteți citi AICI, dar dacă doriți să vedeți ce oferte sunt disponibile și în restul magazinelor de do it yourself din țară, vizitați secțiunea DIY – Who is who în România.

Dacă v-a plăcut acest articol nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies