TUTORIAL FOTO: CIUCURE DIN ATA DE TRICOTAT

Ambalajul unui cadou poate fi o surpriză în sine. DIY Bazaar vă învață cum să faceți un ciucure din ață de tricotat cu ajutorul unei furculițe. Odată finalizat, ciucurele poate fi folosit la ornarea darurilor pregătite cu atâta dragoste pentru cei dragi.

De ce aveți nevoie:

  • ață de tricotat;
  • furculiță;
  • foarfecă.

Cum procedați:

Pasul 1: Printre dinții unei furculițe introduceți capătul aței de tricotat (cca. 20 cm), apoi începeți să o înfășurați de jur împrejur. Când ați ajuns aproape de vârful furculiței, luați firul lăsat la bază și treceți-l din nou printre dinții acesteia, de data asta însă cuprinzând ața de tricotat. Strângeți bine și faceți un nod.

Pasul 2: Cu ajutorul foarfecii începeți să tăiați ața la capete, în stânga și în dreapta nodului. Uniformizați firele dacă este necesar. La final luați bulgărele de ață între palme și frecați-l câteva secunde pentru a căpăta o formă sferică. Voila! Aveți acum un ciucure cu care puteți orna orice cadou, la fel ca în colajul de mai jos. Click pe imagine pentru a o vizualiza la dimensiune mai mare.

diybazaar_ciucurepentruambalatcadouri

Dacă doriți să faceți un covor handmade din ciucuri colorați găsiți toți pașii prezentați AICI.  Mai multe tutoriale găsiți AICI.


Poate v-ar mai interesa și următoarele articole:


Dacă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Dacă v-a plăcut, nuu uitați să distribuiți acest articol și cu prietenii dumneavoastră.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>